ANKARA / SİNCAN - Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

TÜRKİYE YÜZYILI DİN ÖĞRETİMİ ANKARA İL ÇALIŞTAYI 21.12.2023 TARİHİNDE GÖLBAŞI ULUSLARARASI MİLLİ İRADE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN İNŞAAT EMLAK GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ock

21/Aralık 2023 Perşembe günü okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimizle Üniversite tercih ve tanıtım günleri  kapsamında yapılan Hacettepe ünversite gezimiz Müd. Yrd Gülten Güngör Günaydın ve Gezi kulübü öğretmenlerimiz ile gerçekleştirildi. Gezimizin Öğrencilerimize üniversiteye yönelik bakış açısı kazanmalarında katkısı olmasını diliyoruz.

Ara

Okul müdürümüz Sayın Emine Kırkpınar Halkoyunları ekibi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.Okul müdürümüz ve Müdür yardımcılarımız öğrencilerimize hediyelerini ve teşekkür belgelerini takdim ettiler.Halkoyunları ekibimize başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Atölye Şefi Niüfer BAĞLICAK ve Törekent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Emel Sevcan BOYRAZ tarafından eTwinning tanıtım toplantısı yapılmıştır.

Ara

Pınarbaşı Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi  Ailesi öğretmenleri olarak sayın bakanımız Yusuf Tekinin belirttiği eğitimde Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirme hedefiyle çalışıyoruz

Ara

Öğrencilerimiz Kimya Öğretmenimiz Güngör DEĞİRMENCİOĞLU ve Biyoloji Öğretmenimiz Şerife BAÇİK eşliğinde 19. Ankara Kitap Fuarına geziye katılmışlardır.