ANKARA / SİNCAN - Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

lçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ahmet BİLEN okulumuzu ziyaret ederek bizi onurlandırdı.

Ara

Okul Müdürümüz Emine KIRKPINAR, Müdürbaş Yardımcımız Zeynep GÜRBÜZ , Tarih Öğretmenimiz Ergün COŞKUN ve öğrencilerimiz SBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazilerimizi ziyaret etmişlerdir. Okul Müdürümüz Sayın Emine KIRKPINAR anı defterini okulumuz adına imzalamıştır.

Kas

Yazını gelişiminde  sümerlerin  çivi yazısını kullanmaları konusunda 9.sınıfların  performans çalışmaları

Kas

Okul müdürümüz Emine Kırkpınar,müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz ilçe milli Eğitim müdürlüğü tarafından Sincan Anadolu imam hatip lisesi konferans salonunda düzenlenen Etwinning çalıştayına katılmışlardır.

Kas

okulumuz Müdür Başyardımcısı Zeynep GÜRBÜZ , Okulumuz Grafik ve Tasarım öğretmenleri Bengü BİLMEZ ve Kamer Yağmur BÜLBÜL ile birlikte İlçe kaymakamımız Sayın Levent KILIÇ'ı Makamlarında ziyaret ederek hediye takdiminde bulundu.

Kas

Okul Müdürümüz Emine KIRKPINAR göreve başlamıştır.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM SEMİNERİ VERİLDİ.

1.DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ